english   hrvatski
 
 
 
     
::

KOMBI ZA RADIOLOŠKO ISPITIVANJE VAROVA

 
     
:: NAPRAVA ZA ISPITIVANJE VENTILA STSI  
     
:: ORMAR ZA ISPITIVANJE VAILLANT BOJLERA  
     
:: ORMARIĆI HEP OSIJEK  
     
:: ORMARIĆI HVIDRA  
     
:: ORMARIĆI ZA TOPLINARSTVO  
     
:: PBF FERMENTATOR  
     
:: PBF TOPLA VODA  
     
:: PULTEVI  
     
:: SIRELA VODOMJERI  
     
:: TOPLANA PRIJEDOR  
     
:: ZVIJEZDA SPREMNICI ZA ULJE  
     
  INŽENJERING  
 

Kad se u Vašem pogonu pojavi potreba za stručnim rješenjem u području mjerenja, regulacije i automatizacije raznih fizikalnih veličina (temperatura, tlak, protok, razina, vlaga, toplinska energija i dr.), obratite nam se s povjerenjem, a naši iskusni inženjeri će Vam ponuditi optimalno rješenje.

Prema Vašem zahtjevu za novu instalaciju, dogradnju ili rekonstrukciju, naši stručnjaci mogu doći u pogon, te s Vašim tehnologom i tehničkim osobljem snimiti postojeće stanje i precizno definirati sve zahtjeve, temeljem kojih dajemo odgovarajuću ponudu za projekt, opremu i radove.

Realizacija prihvaćene ponude sastoji se u izradi projekta, nabavi opreme, montaži, programiranju PLC-a i puštanju u pogon, a sve to u dogovorenom roku.

Projektno rješenje može sadržavati opremu naše proizvodnje, opremu stranih tvrtki koje zastupamo (link) i opremu drugih renomiranih domaćih i stranih tvrtki.

Mjerila temperature i tlaka iz projekta, kao i postojeća mjerila u pogonu, možemo umjeriti (u skladu s mjeriteljskim zakonom) obzirom da u sklopu naše tvrtke djeluje laboratorij (link).

     
 
 
© MARUS-ATM d.o.o.